Køb flot design køkken – læs mere her

Undgå trafikprop ved køkkenvasken og panik ved kogepladen. Få gode råd om, hvad du bør overveje, når du skal købe nyt køkken i denne artikel.
Før du springer ud i køkkenbutikkerne for at investere i et nyt, smart køkken, så slå lige koldt vand i blodet og tænk lidt praktisk først.
Mange mennesker tænker især på hvilken stil, materialer og farver det nye køkken skal have. Men det er mindst lige så vigtigt at tænke på, hvordan køkkenet skal indrettes, så det er praktisk at arbejde i. Området omkring køkkenvasken er f.eks. et af de steder i køkkenet, som kræver lidt planlægning, hvis det skal fungere godt i hverdagen.
Ved køkkenvasken opstå der hurtigt trafikprop, når der skal vaskes hænder, skylles salat og skrælles kartofler på én gang. Derfor bør der være god plads på begge sider af vasken, og opvaskemaskinen bør være lige i nærheden.

Og sørg også for at skrælleknivene, viskestykkerne og affaldspanden har en plads tæt ved vasken.
det ikke nok at tænke i arbejdstrekanter. Det vil sige, at du placerer køleskab, vask og komfur, så ganglinjerne mellem dem tegner en trekant.
Det er en god tommelfingerregel, men det er ikke i sig selv nok til at sikre et praktisk og funktionelt køkken. For hvad nytter det, at det er nemt at komme fra kogepladen til køkkenvasken, hvis du skal helt ned i den modsatte ende af køkkenet for at hente gryder og pander.
Når man har sørget for at få en afklaring omkring, hvordan man kan indrette sit hjem mest praktisk, kan man begynde at kigge på et flot nyt køkken. Man kan købe et flot nyt køkken hos rotpunkt, kom ind på deres side ved at klikke her køkken
De har de mest fantastiske nye køkkener, men også meget praktiske køkkener. Læs mere om deres køkkener inde på deres hjemmeside.