Kunne du godt tænke dig at udfordre dig selv. Så var det måske en ide, at overveje muligheden for at deltage i Nordic Race. Klikker du dig ind på siden her OCR, kan du nemlig få muligheden for at deltage i dette fede løb i København. Og det er altså ikke bare noget helt almindeligt løb. Her er tale om et løb, hvor man skal presse sig selv til det yderste. Hvor man bliver udfordret både på ens fysiske formåen, men også på de psykiske parametre.

Se hvordan du tilmelder dig her

Vil du gerne vide, hvordan du tilmelder dig. Så var det måske en ide, at bruge linket her i denne artikel. For her kan du nemlig klikke dig direkte videre til den hjemmeside, hvor du finder alle de ting, som du skal bruge. Hvis du er til træning i det fri, er der ikke nogen tvivl om, at du skal prøve dette løb i København. For det er virkelig en fed oplevelse, hvor man får adrenalinen til at pumpe.

Tag af sted sammen med dine venner

Hvis du vil gøre oplevelsen ekstra fed, så kunne det eventuelt være en ide, at tage af sted sammen med venner. Der er i hvert fald god mulighed for at tilmelde sig som hold. Om man så vælger venner, familiemedlemmer eller kollegaer er op til en selv. Men sammenholdet er også noget af det, som gør Nordic Race til sådan en fed oplevelse. Så hvis man gerne vil udfordre sig selv og gruppen, så er det her, man skal vælge at gøre det.

Book din billet allerede med det samme

I stedte for at vente, kan du lige så godt bestille din billet allerede med det samme. Der er nemlig chance for, at de bliver udsolgt, hvis man ikke er ude i god tid. Så hvis du allerede nu har et hold, så er det bare med at få hentet billetterne hjem. Det gør du nemmest, ved at klikke dig ind på hjemmesiden her, og så bestille dem hjem.