Realmælgerne Middelfart er et lokalt ejendomsmæglerkontor, som ligger i den vestfynske kystby Middelfart. Middelfart er en perle, der ligger på det smukke Vestfyn. Middelfart ligger lige ud til Lillebælt, og herfra kører man også over Lillebæltsbroen, den gamle såvel den nye, for at komme videre til Jylland.

Boligsalg i Middelfart, Boligkøb i Middelfart og Boligvurdering i Middelfart er altsammen noget, som RealMælgerne Middelfart kan hjælpe med. Hos RealMæglerne Middelfart er alle ejendomsmæglere lokalkendte, idet de bor enten i Middelfart eller i området omkring. Det sikrer, at de alle kender Middelfart og det omkringliggende område til fingerspidserne, og derfor også kan yde den mest kompetente rådgivning for de, som enten ønsker at købe eller sælge bolig i og omkring Middelfart. RealmæglerneMiddelfart varer alle typer af vurderinger, når det kommer til salg af ejendomme i Middelfart kommune. Det vil altså sige, at uanset om der er tale om et sommerhus, en lejlighed, en landejendom eller et hus, så kan Realmæglerne Middelfart være behjælpelige.

Udover at sætte huse til salg og hjælpe køber med at finde den perfekte bolig, så hjælper Realmæglerne Middelfart også med det, der kaldes køberrådgivning. Køberrådgivning er eksempelvis, at mægler deltager i en fremvisning på den lejlighed eller det hus eller sommerhus, man som køber overvejer at købe. Derudover varertager RealMæglerne Middelfart også de gængse ting i forbindelse med køb og salg af hus, lejlighed og sommerhus, som eksempelvis er anmærkningsfrit skøde, alt markedsføring af ejendommen/lejligheden med mere.

Alle ejendomsmæglere hos RealMægler Middelfart er uddannet som ejendomsmægler og derudover også medlem af Dansk Ejendomsmægler (MDE). Det er både købers og sælgers garanti for, at alle medarbejdere er kompetente udi sit felt, hvorfor man kan være sikker på at få den bedste rådgivning, uanset om man skal købe eller sælge. Vil man læse mere, kan man klikke på https://www.realmaeglerne.dk/529