Elsker du musik, og kunne du godt tænke dig at befinde dig i et miljø, hvor du har mulighed for at dyrke din interesse. Samtidig med at du kan være sammen med dine gode venner. Så kunne det væren, at en musikefterskole er lige det, som du går og leder efter. For her har du nemlig muligheden for at være super fokuseret på din musik. Men samtidig med at du få en masse social kvalitetstid sammen med andre unge mennesker, der har samme interesse som dig.

Her kan du finde mere information

besøg denne musikefterskole for at se, hvordan livet på sådan en musikefterskole ser ud. Det er bestemt en fed hverdag man får. Man skal selvfølgelig stadigvæk gå i skole. Men man har mulighed for at være sammen med sine venner på en helt anden måde. Og så kan man samtidig dyrke sin interesse for musik på en helt anden måde. Så hvis man har lyst til et år med fokus på musik. Og hvor det måske heller ikke gøre noget, at man kommer hjemmefra. Så kunne musikefterskole være den helt rigtige løsning.

Her får man venner for livet

De fleste som ender med at tage på efterskole, får på samme tid venner for livet. Man kommer til at tilbringe sin tid sammen med andre, som har samme interesser som en selv. Og man er så intenst sammen med de mennesker i et år, at det bagefter har skabt bånd og venskaber for livet. Så hvis man går og overvejer efterskole, så skal man helt sikkert gøre det.

Vil du gerne være med på holdet

Hvis du allerede nu ved, at du gerne vil være en del af holdet. Så kan du allerede med det samme gå ind og skrive dig op til pågældende musikefterskole. Måske er der nogle år til, at du rent faktisk skal på efterskole. Men da der er rift om pladserne, så er det en god ide, at skrive sig ind i god tid, så man er sikker på at komme ind.