Det kan ofte være problematisk at få fingrene i det rette outfit. Man kan vandre rundt i storcenter efter storcenter eller ned ad gågade efter gågade uden at finde noget, der passer til ens kropstype eller smag. Det kan være nemmere at finde tøj der passer til én, hvis man er i udlandet, fx i USA. Der findes alt mellem himmel og jord. Så hvis man er petit eller plus size, kan man altid finde noget der passer ens behov og smag.

plus size tøj

Det er ikke altid nemt at finde tøj, hvis man er i plus size. Moden følger visse normer, som ikke altid er beregnet til større mennesker. Når man ser modeshow og kigger i kataloger, er det ofte meget tynde modeller der er klædt i modetøj. Hvis man ikke kan rejse til USA eller andre lande, som har alle størrelser af tøj, er det også muligt at finde noget i Danmark. plus size tøj findes fx hos Lis G, som præger et bredt sortiment af tøj i plus size, og man skal faktisk ikke engang ud ad døren. Det er en online webshop med modetøj til store kvinder.

Tag på stranden i flot badetøj

Webshoppen hos Lis G frembyder et bredt sortiment af badetøj i store størrelser til god pris. Der findes alt fra tankini og badedragter til bikinitrusser og -toppe. Alle varerne er i smuk design og passer meget vel til den gældende sommersæson. Selv når sommeren er ovre kan badetøjet bruges. Svømmehallerne har åbent hele året rundt, så der er altid god grund til at tage en dukkert med vennerne eller familien.

Hold dig informeret

Det er overhovedet ikke svært at holde sig informeret om den gældende mode. Man skal blot tilmelde sig nyhedsbrevet på Lis G’s hjemmeside. Så får man kataloget i email, så man ikke går glip af noget som helst. Vær ikke bange for at handle alt det du lyster, da der er gode handelsbetingelser og fortrydelsesret. Du kan altid returnere det tøj, du ikke kan lide eller hvis du har købt i forkert størrelse.