Et velegnet konferencecenter, lyst og moderne og med såvel møblement og teknisk udstyr? Det finder man på Midti.dk. Som planlægger af kurser og konferencer, er det naturligvis af stor betydning, at de lokaliteter og omgivelser, som de skal afholdes i, matcher det individuelle behov, som man måtte have. Moderne virksomheder og institutioner stiller forståeligt nok høje krav til et konferencecenter. Det gør man også hos FænøSund Konference. Det er et fantastisk sted at placere et kursus, en konference eller andre typer events, hvis man vil være sikker på at få et vellykket arrangement. Med sin enestående smukke geografiske beliggenhed midt i Danmark, nemlig i Middelfart på det smukke Fyn, får man ganske enkelt ikke en mere central placering i vort skønne land.

Har man kursus- eller konferencedeltagere, kunder eller samarbejdspartnere, der kommer fra forskellige dele af kongeriget, eller måske endda fra udlandet, er vejen til centeret nem og hurtig. Fra store dele af Jylland er der ikke mere end ca. 1 times transporttid, fra Sjælland ca. 2 timer og for såvel indenlandske som udenlandske gæster befinder motorvejen sig ikke mere end knap 10 min. fra FænøSund Konference. Med mere end 200 parkeringspladser, der står til gratis disposition for deltagerne, kan man køre lige til døren. Beliggenheden og omgivelserne er i en klasse for sig – nemlig den bedste. Det er de faciliteter, der befinder sig indendørs helt bestemt også. Med mere end 12 konference- og kursuslokaler af varierende størrelse er der plads til de fleste arrangementer. Lokalerne kan rumme fra 16 personer og op til 200 personer. Man vælger naturligvis helt selv, om man vil bruge et, et par eller flere lokaler – eller måske hele konferencecenteret, hvor man så kan få plads til mere end 700 personer.

Har man brug for et lokale til sin bryllupsfest, er det også muligt. Fænøsund Arrangement kan hjælpe både med bryllupslokaler og hele eller dele af bryllupsfestarrangementet. Da der er flere bryllupslokaler at vælge mellem, finder man sikkert et, der er egnet til netop éns store dag.