Hvis man gerne vil brande sit firma på en anderledes måde og samtidig gerne vil give sine ansatte og kunder en sjov lille gave, så skulle man overveje at handle med firmaet bag hjemmesiden www.koala.dk. – læs mere om koala.dk her. Firmaet er specialister inden for firmagaver og man kan derfor finde alt fra vin- og chokoladegaver til nøgleringe med logo og USB med tryk. Hvis man vælger at købe og designe nøgleringe med logo og USB med tryk og give dem til sine ansatte og kunderne, så er sandsynligheden for at andre ser firmaets logo stor. De smarte gaver er derfor med til at brande firmaet på en alternativ måde, men som virker.

Køb tøj med logo

Hvis man er i fysisk kontakt med kunderne kan det være en god idé at anskaffe tøj med firmaets logo til de ansatte. Når man bærer tøj med firmaets logo kan kunderne se, at man er del af firmaet og samtidig giver det kunderne større mulighed for at få kendskab til firmaets logo, hvilket bevirker at de bliver mindet om firmaet, når de ser noget ligende.

Køb julegaverne på hjemmesiden

Som tidligere skrevet, så er der et stort udvalg af firmagaver på hjemmesiden. Det store udvalg af firmagaver gør det nemt at finde de perfekte julegaver til firmaets ansatte. Blandt de flotte gaver finder man blandt andet klassisk dansk design, kvalitet lakrids, vin og chokolade, stel, lamper, knive, grill og meget mere. Hvis man har mange ansatte, eller blot synes at de ansatte skal have mulighed for selv at vælge deres julegave, så kan man benytte sig af vælg-selv-løsningen. Det foregår sådan at den ansvarlige går ind og angiver budgettet for gaven. Den ansatte får en kode til hjemmesiden, sådan at vedkommende selv kan gå ind og vælge blandt de lækre ting i det store udvalg. Med vælg-selv løsningen kan man desuden være sikker på, at firmajulegaven altid falder i god jord.