Normalt er byerne og naturen spækket med en masse mennesker, som er ude at nyde det lækre vejr eller for at se sig omkring i deres omgivelser. Dette betyder, at der ofte er rigtig beskidt efter de folk som ikke rydder op efter sig, samt er der stort set ingen dyr at finde fordi de er skræmt væk af alle menneskerne og deres larm.

Det er ikke længere tilfældet, for nu er der mere eller mindre ingen mennesker rundt omkring længere, hvilket skyldes at der er opholdsforbud i de fleste store områder, og fordi at mange holder sig indendørs for at undgå smitte.
Det har betydet at der er rigtig mange områder, som normalt er meget befærdede, som pludseligt er helt øde.

Det er noget som naturens og dens dyr nyder godt af – dyrene er begyndt at titte frem flere steder, især i udlandet hvor parker og store grønne områder er fyldt med dyr som normalt er skræmt væk. Desuden er der meldt flere målinger ud som viser, at mange af de punkter som har lidt af negative klimaændringer, pludseligt begynder at se en positiv ændring.
Dette er fantastisk at se. Vi skal selvfølgelig snart ud at nyde naturen igen, men måske skal vi have dyrene og naturen med i hovedet!