Vær medbestemmende omkring din egen fremtid

Hos SDU findes mange forskellige uddannelsestilbud. Og helt sikkert et uddannelsestilbud, der passer til dig, og det du gerne vil med din fremtid. Klik for eksempel på følgende hjemmeside revisoruddannelse og læs om mulighederne for at blive revisor. Med en revisoruddannelse skaber du mange fremtidsmulighederne for dig selv. En uddannelse som revisor giver nemlig adgangsbillet til prestigefyldte og anerkendte job: økonomichef, regnskabschef, controller eller fuldmægtig hos SKAT.

Cand Merc Aud

Ønsker man en dag at stå som færdiguddannet statsautoriseret revisor, kan man med fordel læse cand merc aud på Syddansk Universitet i både Kolding og Odense. Cand merc aud kaldes også revisorkandidatuddannelsen, og den giver dig den teoretiske viden og baggrund, som er nødvendig for at udføre et professionelt arbejde inden for revision.
På Syddansk Universitet i Kolding udbydes følgende fag, når man læser til revisor på kandidatniveau: Ekstern rapportering, revisionsteori, økonomistyring og internt regnskab, erhvervsret, skatteret og kandidatspeciale.

Uddannelse på deltid

I Kolding findes uddannelsen også som deltidsuddannelse. Derved kan du kombinere videreuddannelse med det job, som du har i forvejen. Herved er du sikret en god løn gennem hele forløbet. SDU har god erfaring med at uddanne studerende, som i forvejen arbejder med revision. SDU udnytter samspillet mellem det teoretiske studium og den faglige praksis, som de studerende er optagede af, når undervisningen tilrettelægges. En revisoruddannelse læst på deltid giver den studerende masser af fleksibilitet, således at man kan planlægge sit studium, så man både kan tilgodese uddannelsen men selvfølgelig også sit job. Som studerende tilmelder man sig for et semester ad gangen.