Er du på udkig efter fede seiko ure?

Ur Specialisten er en landsdækkende kæde med 59 specialbutikker. Kæden forhandler specialprodukter og har et stort udvalg med de sidste nyheder. Her finder du altid professionel betjening og rådgivning af faguddannet personale.

Find en god pris på seiko herreur

Hos Ur Specialisten finder du altid et stort udvalg af billige herreure. Ur Specialistens udvalg af urmærker er kendetegnet ved at være kendte mærkevarer i høj kvalitet. Det er alle stærke og trendy mærker, som rummer ure i høj kvalitet og lækre designs, og her vil du med stor sandsynlighed kunne finde et ur der tiltaler dig, hvad enten du søger efter modeure, vandtætte ure eller klassiske ure.

Både hvad angår teknologisk formåen og kreativt design, er Ur Specialisten stedet hvor du kan finde lækre herreure seiko. De har nemlig altid et bredt udvalg af ure, og du kan til hver en tid få råd og kyndig vejledning til at finde det ur der passer bedst til dig.

Autoriseret SEIKO forhandler

Dét at være autoriseret SEIKO forhandler, giver dig sikkerhed for at produkterne er omfattet af SEIKOs garanti og den bedste service. Kig forbi en af vores mange butikker, og se og prøv urene. Du kan også finde inspiration, evt. til julegaven til kæresten, på hjemmesiden, hvor du kan se det store udvalg og finde et lækkert Seiko herreur. Du kan f.eks. vælge et Seiko 5 sport, som er et kvalitetsur der har eksisteret i over 50 år og har med sine mekaniske ure konsekvent leveret troværdighed, holdbarhed og ydeevne.


Seiko 5 Sport, står for fem unikke features: et automatikværk, en ugedag/dato visning ved klokken tre, vandtæthed, en forsænket krone placeret ved klokken fire og en urkasse og lænke med god holdbarhed.