Er det på tide at få optimeret it systemet?

IT systemer spiller ofte en vigtig rolle i virksomheder i dag. Uden et ordentligt it system, så er der sjældent godt styr på tingene. Men problemet med at have it systemer er den evige vedligeholdelse, det kan være svært at følge med i den udvikling der hele tiden sker. Det man startede med at implementere er efter et år eller to blevet alt for gammeldags.

Men det betyder ikke, at det ikke kan bruges mere, blot at der er kommet noget der er nyt og bedre. Er det så værd at bruge energi på at skifte over til et nyt system, hvis det gamle stadigvæk fungere fint? Det er her at it-leverandør Systemtech, it leverandør, kommer ind i billedet. Det er en it-konsulent virksomhed som har styr på hvad der sker inden for it området.

Hvorfor kontakte konsulenter?

Jo, det er der en ganske simpel forklaring på. Ligesom du er ekspert inde for et område, så er Systemtech eksperter inden for it-support, og kan være med til at vurdere din situation. Da ingen virksomheder er ens af opbygning eller behov, så tager de selvfølgelig udgangspunkt i lige netop din virksomhed. De ser på hvilke behov har I, hvilke systemer har I pt. og om der så er plads til forbedringer. Det kan enten være i form at et nyt og smartere system, der kan være med til at optimere virksomhedens arbejdsgang.

Men der også den mulighed at beholde det gamle system, måske få lavet nogle justeringer så det passer bedre til arbejdsgangen som den er i dag, for det sker at arbejdsgangen har ændret sig siden dengang man implementerede det gamle it system, og derved er passer de to ting måske ikke lige så godt sammen som de gjorde dengang. Men valget mellem disse to kan være svært at se, for nogle som ikke er eksperter i it-support, derfor kan det godt betale sig at få ekstern hjælp.