En beskrivelse af e-learning

Der er mange mennesker, som gerne vil lære ting, men de kan ikke finde tiden til at tage på kurser, da de kan tage meget lang tid. Derfor er nogle begyndt at bruge e-learning istedet, og det er der mange gode grunde til, nogle af dem kommer her: Man skal ikke være fysisk til stede. Man skal ikke tænke på, at man skal koncentrere sig vildt meget, da det er lidt ligesom lektier i folkeskolen, dem som laver mest og er mest koncentrere lærer mest. Man kan gøre det lige hvor man vil, og det er ikke sådan at man skal gøre det 14:10.

Der er en del virksomheder som er ved at implementere e-learning, da de så kan få deres medarbejdere til at lære en del på farten, uden at de skal på kursus, og på den måde være væk fra arbejdspladsen, med e læring, så kan man lære ting, også hvis der opstår problemer ingen andre kan løse, ja så er man der også kan man hjælpe, også bare sætte sit e kursus på pause.

Der er dog nogle ting man skal være klar på, når man tager et e kursus: Man skal først og fremmest være sikker på, at det er noget man vil hænge i, da man sagtens kan få hjælp, over enten videochat eller bare chat, så der er intet man ikke får hjælp til, som omhandler kurset. Så skal man være opmærksom på, at det ikke giver den der sociale tilgang til det, men det er jo også ligegyldigt, da nogle lærer bedst når de arbejder selv, mens andre er bedst i grupper. Der er mange som har haft positive oplevelser med e-learning, da de sagde at de fik bedre medarbejdere ud af det, og i kursus tiden manglede de ikke den mand, da han/hun sagtens kunne blive sat til at løse en opgave, bare at de vender tilbage til kurset. Det er dog vigtigt at man går ind til det med et åbent sind, da det ellers godt kan blive kedeligt og langtrukket, også får man ikke noget ud af det.