Vinteren nærmer sig, og selvom nattefrosten ikke rigtig har sat ind i endnu, er det ikke for tidligt at få sat vinterdæk på sin bil. Når man skal have købt nye billige dæk, kan man med rette kigge på den danske webshop www.daekogfaelg.dk Her finder man selvfølgelig dæk og fælge, men man kan også finde billige dæk samt fælge med dæk.

Hos www.daekogfaelg.dk får man gratis montering og afbalancering. Det er nemlig ikke bare lige til at påmontere dæk på fælge, og ved at www.daekogfaelg.dk påmonterer dækkene på fælgene, er de klar til, at man enten selv eller en mekaniker, kan påsætte dækkene på bilen.

Hos www.daekogfaelg.dk står de inde for alle de produkter, de sælger også passer på kundernes bil. Dette sker ved, at www.daekogfaelg.dk kontrollerer alle sine ordre. Når man som kunde bestiller dæk og/eller fælge hos www.daekogfaelg.dk kan ordren leveres gratis til alle erhvervsadresser i hele landet. Bestiller man hjem til eller til en ande privatadresse, opkræves fragt. Fragten er fast pris 100 kr. pr. ordre til privatadresser. Når man modtager sin ordre fra www.daekogfaelg.dk er dækkene afbalanceret, og dermed klar til, at de kan sættes på bilen.

Hos www.daekogfaelg.dk findes et stort udvalg af fælge. Her kan man således både vælge alu-fælge og stålfælge. Fælgene kommer i flere forskellige prisklasser, så man kan med rette browse rundt på siden og se, hvad der er at vælge imellem. Når man køber sine dæk og fælge på nettet, kan man måske være usikker på, om dækkene og fælgene ikke mindst passer til ens bil. Ved hjælp af sidens søgefunktion på www.daekogfaelg.dk kan man som kunde lynhurtigt søge på de dæk og fælge, som passer til ens bil. På den måde sikrer man, at det produkt man køber også er det rigtige i forhold til, at det naturligvis skal passe til den bil, som dækkene og fælgene skal påmonteres. Se mere på www.daekogfaelg.dk