Mangler du professionel IT Outsourcing og Web Hosting, så er det noget Hostnordic kan klare! Læs meget mere om hostnordic i denne artikel og bliv klogere på IT outsourcing og outsourcing af IT.
IT outsourcing her
Hostnordic A/S er en af markedets førende udbydere af IT Outsourcing og Web Hosting og tilbyder således professionel IT-drift af mellemstore, danske virksomheder IT systemer, så virksomhederne kan koncentrere sit om deres forretning. Kort sagt; professionel, fleksibel og sikker drift af hele din virksomheds IT!
Hostnordic er Microsoft Partner med den øverste kompetence ?Gold? kompetencen ?Silver? inden for en række øvrige kompetencer. Hostnordic er herudover kåret som Årets Microsoft Hosting Partner i både år 2010, 2011, 2012 og 2013. Det har gjort os til den fortrukne partner for mange danske virksomheder. 
I januar 2013 fik vi ligeledes, som de første i Danmark, hosting branchens kvalitetsstempel i form af en certificering fra Branceforeningen for IT-Hostingvirksomheder, BFIH, i Danmark.
Hostnordic er et 100 % danskejet aktieselskab med Via Equity som hovedaktionær, se http://www.viaequity.com/ for yderligere information. Hostnordic har ca. 40 medarbejdere, der hovedsagligt arbejder fra vores to lokationer i henholdsvis Aarhus og København. 
Har du styr på IT-sikkerheden?
Der er igennem årene kommet større fokus på IT-sikkerhed herhjemme og rundt om i verdenen. Dette fokus vil kun vokse sig større og blive mere og mere nødvendigt med tiden, idet den teknologiske udvikling har gjort os mere sårbare overfor udefrakommende trusler som ransomware og cyber-angreb.
Vi oplever desværre ofte, at sikkerhed er en overset del af virksomhedens infrastruktur. Manglende sikkerhed kan i dag have alvorlige konsekvenser, hvis udefrakommende får direkte adgang til følsomme oplysninger og data, eller at der ikke er implementeret en tidssvarende backup-løsning.
Hvad er IT-sikkerhed?
IT-sikkerhed er for mange virksomheder en kompliceret størrelse, da IT-sikkerhed er et bredt begreb, der dækker over mange forskellige områder og discipliner inden for IT-sikkerhed. Det kan f.eks. være antivirus, firewall, HTTPS certifikat eller en ordentlig remote backup-løsning, der hurtigt og sikkert kan genskabe tabt data, hvis uheldet skulle være ude.